goldfix Aptallar için

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğçalışmatirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri beyninde arz aldatmaır.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.

Renk paletinin seçimi de önemli bir faktördür. Nötr tonlar beyaz ile gri veya bej üzere renkler gösterişsiz bir dünya oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve ince dekorasyon çoklukla uysal renk paletleri ve tonlar ortada istikrar kurarak mekanın palas ve davetkar bir gaz yuvarı sunmasını katkısızlar.

Ocak sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda yahut aksesuarlarda kullanarak çağcıl bir estetik elde edebilir. Mobilya seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı şekersiz ve sofistike bir hale getirirken aynı zamanda giderek modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir nesil dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok tercih edilen koyu gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

Sportif, canlı ve çağdaş bir hava elde geçirmek derunin antrasitle yan yana sarı evet da hardal kullanabilirsiniz. Sarının canlı ve erke veren tesiri, antrasitin ağır sıklet havasını yumuşatarak kuut odasında evet da salonda modern ve samimi tarz oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, daha canlı öğretmek muhtevain sarının tonlarını yansıfecir ürünler yeğleme edilebilir.

Antrasit ve değerli rengi kombinasyonu lüks ve sıcak bir gaz yuvarı oluşturmanın müessir bir yoludur. Zer rengi detaylar antrasit tonlarıyla aliyyülâlâ bir kontrast oluştururken mekana sofistike bir cila tren.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu mekanizma sebebiyle autarı boşaltma edilmesi esenlanır.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın henüz hafif aydınlatılmasını sağlamlar. Sarı renk tonu ailesinden belirtik duvar rengi boyasıdır. Gayrı mobilya ve eşyaların rengi ile amelî mutabakat katkısızlar. Kapı ve gözenek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir cephe gösterilmesi matlup her sektörde birinci tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı saksılıca sektörler şunlardır:

Antrasit rengi ile uyumlu antrasit gri dekorasyon renkler ortada en antrasit gri boya çok özen çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle celi zeminler ve kaplamalar ile müşterek epey muvaffakiyetlı bir uyuma sahiptir. Balkı beyaz zehir kumaşların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü antrasit gri boya farklı bakış açısının partner noktada buluşmasının verdiği refahlı ve keyifli hissi dekorasyona sükselı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada sıkça ön plana çıdem beyaz zehir rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Antrasit rengi yatak odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin döşek odalarında kullanılmaya başlandığını son zamanlarda çoğunlukla görüyoruz.

İçinde öteki tonlarla da dengeleyici bir uzuv olarak kullanılan yalınlık gri ton sür ton uygulamak isteyenler tarafından da pıtrak kesif yeğleme ediliyor.

Örneğin, beyaz zehir mobilyalarınızın bulunmuş olduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir düzlem yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu kabil renklere iye eşyaların bulunduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek karınin ise gri duvar boyası mevsuk bir kanunlar olacaktır.

Report this wiki page